Boost Adventure - when enough isn't

Register Sign In Sitemap Søg Forside
Få hurtigt adgang til at lægge en video på /
Video lagt på: 11-04-2011
Af: Boost Adventure

Mit yndlings træningspas


Tags: Træning og teknik, Kajak og kano, MTB og cykling
Jeg har haft GoPro kameraet med ude i dag, og filme mit ynglings trænings pas. Det er ikke et pas jeg laver hver uge, men kun når jeg skal forkæle mig selv med en god gang syre i hele kroppen. Det er lavet ud fra det velkendte princip KISS - keep it simpel stupid, og går i alt sin enkelhed ud på, at skyde den max i en time.

Først tager jeg MTBen og fyrer den af i 10 min. Når uret bibber vender jeg kræet, og starter nedtællingen. Det gælder så om, at nå hjem inden det bibber igen. Hurtigt skift til løbesko også startet nedtællingen på uret igen, 10 min trail ud og så hjem.

Så er det op på nakken af Surfskien og ja rigtig gættet 10 min ud og 10 min hjem igen. Når vandet bliver lidt varmere, og jeg kan ligge tørdragten, bytter jeg om så det hedder MTB, Surfski, Løb. Jeg laver altid passet på den samme rute, så jeg kan se hvordan formen er alt efter hvor jeg vender på de forskellige discipliner.

Når jeg så skal være rigtig god ved mig selv kommer der også kano og Inliners/rulleski med på programmet. Prøv det, det er kun fantasien der sætter grænser for kombinationsmulighederne.

Hvad er dit ynglings trænings pas ?

Per Jessen


(Tidligere videolink fundet i Forum og lagt på af Boost Adventure)Mød andre Adventure
Racere på
Facebook