Boost Adventure - when enough isn't

Register Sign In Sitemap Søg Forside

ADVENTURE RACE FORUM

Velkommen til Adventure Race forum. Dette er stedet, hvor Adventure Racere deler tips, erfaringer, bekymringer og meninger. 

Der er også plads til dig: stil spørgsmål, kast et emne op til debat, hit med et af dine svedige tips, del ud af din viden og hjælp nye racere på vej. Sælg dine fejlkøb, efterlys den makker, du mangler til dit næste løb eller send en kvik beretning fra det løb, du netop har deltaget i. 

Kast dig ind i debatten og hjælp os med at gøre Boost Adventure til et levende og givtigt samlingssted for nye som gamle Adventure Racere - for eliten og for dem, der er på vej.

Læs mere om Forum og de vigtigste funktioner nedenfor.
 

 

LOG IND: Log ind via den grå knap øverst på siden - eller via Log Ind funktionen her. Herefter kan du skrive og besvare indlæg samt rette din profil mv. Hvis du endnu ikke har en profil, så opretter du den samme sted. Vælg log ind / registrer. Har du glemt dit password kan du bede om at få det tilsendt.

Du kan også logge ind med f.eks. din Facebook profil, så du slipper for at skulle taste og vedligeholde endnu et sæt mail-adresse og adgangskoder. Foruden Facebook kan du bruge dine konti hos Google, LinkedIn, WindowsLive, Twitter og Flickr. Så det er bare nemt!

For god ordens skyld skal det bemærkes, at alle upassende eller irrelevante indlæg vil blive fjernet.
 

ABONNER PÅ FEEDS ELLER E-MAIL NOTIFIKATIONER: Hold dig ajour med nyheder i Boost Forum. Vælg at abonnere på RSS feeds på en eller flere Forum kategorier. Eller vælg at få en e-mail notifikation - f.eks. når du opretter et indlæg. Så får du en mail, når nogle svarer på din tråd.
 

PROFILOPLYSNINGER: Når du er logget ind, kan du tilføje enkelte oplysninger på din profil - f.eks. dine kontaktdata, hold m.v. Vælg "min konto" (øverst til højre) for at ændre i din profil. 

Den e-mail, du bruger til at oprette din profil med, er IKKE synlig for andre, mens de data, du efterfølgende skriver i din profil ER synlige for andre.

Upload også meget gerne et foto af dig selv. Det gør du ved at klikke på Avatar-symbolet på din profil. Følg herefter Gravatar-anvisningerne.
 

FEJL ELLER MANGLER: Vi arbejder fortsat på udviklingen af Forum - herunder mangler vi at oversætte enkelte vejledninger. Forhåbentlig klarer I den, trods alt?! Falder du over trælse fejl, mangler eller har du vilde ønsker til dette Forum, så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til os her på sitet - eller kontakt os direkte.

 


Mød andre Adventure
 Racere på
Facebook