Boost Adventure - when enough isn't

Register Sign In Sitemap Søg Forside

Sealand Team Adventure Race 2011

Start dato: 27-08-2011
Kategori: Adventure Race
Sted: Denmark, Stevns
Løbets website: Sealand Team Adventure Race
Nyt dansk adventure race ser dagens lys i 2011 og foregår på "ubetrådt" adventurerace-jord på sjælland med udgangspunkt i Stevns.

Alle kan være med, da løbet er en blanding mellem ”Det klassiske Adventure Race”, hvor løbet gennemføres som en fuld ekspedition, og ”Det hurtige Adventure Race” for de mindre øvede, men lige så eventyrlystne. Den største forskel på disse ruter er primært længden og vægten mellem race og adventure. Ruterne er integrerede i hinanden undervejs og listen af discipliner er lang, så der kommer til at ske rigtig meget undervejs.


Læs en beretning om løbet:
2011 Koldkrigs-race på Sydsjælland!Find hold, der planlægger eller tidligere har deltaget i Sealand Team Adventure Race
( tilføj )
2011 Adventureracers.dk , status: deltog
2011 Der mannschaft , status: deltog
2011 Kaiser Sport Adventure Racers , status: deltog
2011 Pihl-A Racers , status: deltog
2011 Team Summit Seekers , status: deltog
2011 Torsdags Tonserne , status: deltog
2011 USG Adventure , status: deltog
Tjek om dit hold er på listen - ellers opret det


Gå til oversigt med løb


Så er der ved at være én uge til sidste tilmeldingsfrist til S-T-A-R 2011... I kan stadig nå det! | Kom ud af busken alle AR hold og få jer tilmeldt til AR omkring Stevns | Hej alle på Boostadventure, Sommeren står for døren og en masse løb bliver i skrivende stund afviklet. S-T-A-R 2011 er så langt fremme, at vi har overskud til også selv at komme ud og deltage sammen med Jer i det danske land. Til jer der endnu ikke har besluttet om at deltage d. 27. august, så følg godt med på vores hjemmeside: www.s-t-a-r.dk - der kunne komme nogle gode fif i løbet af sommeren. | Det glæder jeg mig til. Altid fedt med nye løb også på "ubetrådt grund"! :) Løbets arrangører er 4 fyre som alle selv dyrker motion på højt plan. De har deltaget i flere af de jyske løb men ønsker flere udfordringer på sjælland til de lystne Adventure Racere i Danmark. Glæder mig til d. 27. aug! |

Mød andre Adventure
Racere på
Facebook