Boost Adventure - when enough isn't

Register Sign In Sitemap Søg Forside

Hårdt prøvet Team Als

  • RSS
21-09-2011

Peter var syg, Claus skadet, Nicolai brugte de sidste dage op til løbet hos kiropraktoren med søm i øret osv. med et megahold i ryggen - Bo skulle jo løbe med Neverlost. Reno og Carsten stillede op med deres eget hold så vi var ude i femtende led og heldigvis stod Vanja total topklar og var frisk på en udfordring i Videbæk og vi havde Nicolai så frisk som han kunne blive og Pain-killers i rygsækken - adventureracers ...Fedt!

 

Optakten til dette sidste race i DARC må derfor siges at have været rimelig hektisk

Vi skulle først igang natten til søndag kl. 02.00 og vi ville få udleveret materiale kl. 24.00 Så vi ankom kl. 21.00 i god tid til at få cykler m.m. klar.

Det passede med at vi lige så Neverlost blive sendt afsted. Ktrik´erne stod megaklar og var meget opsatte på at få 1. pladsen i hus i DARC´en - det var vi sådan set også - godt med lidt konkurrence i konkurrencen.

Vi fik kortene udleveret og det så i første omgang nemt ud men kortene havde en tendens til at være lidt utydelige specielt når vores lys faldt ned på de grå streger og det viste sig da også at vi skulle stoppe mere end normalt for at kunne tyde kortene i nattelyset. Vi kunne høre ude på ruten at det gjaldt alle hold ;o)) mener det var 1:50.000

 

Selve løbet.

Vi skulle først ud på et lille løb hvor vi skulle finde fire poster med et nummer og summen skulle så opgives til Henrik (løbsarr.) som stod på torvet i midtbyen. Derefter var challenge klassen delt op i tre grupper så vi ikke havde den samme postrækkefølge og dermed undgik for store køer. Vi skulle i første omgang østover og hente 15 poster heriblandt var der en skilteskov hvor vi skulle via udelukkelsesmetoden finde frem til nogle skilte som ikke var i skilteskoven. Så skulle vi en tur i Kano i det jeg vil kalde en dam. På bredden var der opsat billeder hvor vi skulle opgive et der-til-hørende nummer på forlangende.

Så kom vi ud på et mindre løb hvor een var på løbehjul, een på mtb og sidst een der løb ud for at finde 5 poster i det nærliggende villakvarter. Inden vi kunne sætte os op på vores kære mtb´er måtte vi lige slæbe en europalle og et bildæk igennem en forhindringsbane.... to gange. ;o))

Ind på skolen som var start- og målområde og tegne 18 poster op. Og vi skulle derefter "up north"

Det var nu lyst og vi kunne slukke vores lamper. Denne sidste del af ruten var dejligt varieret i post placeringer - det var lige fra markvej til midt i søen og min ynglings... sumpen ;o))

Vejret var vel sådan cirka mere eller mindre konstant støvregn og jeg tog mig flere gange i at fryse på trods af at jeg altså bestemt mente at jeg gav den gas. På nogle af disse poster var der naturligvis også opgaver. F.eks. tovbane (total fed), samarbejdsøvelser noget som jeg mener hedder "sænke slagskibe" tegnet op på en græsplæne, fylde vandflasker med svampe og karklude samt transportere en golfbold via plasticrør. Der var også en lille bike´n´run hvor een måtte cykle og de to andre skulle løbe og vi måtte gerne splitte os op. Jeg tog de fjerneste poster på cyklen mens Nic og Vanja løb de nærmeste ind.

Forsvundet i majs

Så var der også den dersens Majs-mark-labyrint og jo´ vores hjerner var sgu´ lidt ristede på det her tidspunkt og de tre første gik som smurt men så gik det altså bare galt med den fjerde post. hver gang man nåede frem i labyrinten til næste post var en ny indtegnet på et luftfoto og så skulle man huske vejen frem til næste - her fór vi altså lidt vild men til sidst gik det ;o))

Godt våde og kolde kunne vi kl. 15.00 søndag eftermiddag indlede GPS løbet i Videbæk by der ledte os rundt til de sidste poster inden vi efter 14 timer kunne trille ind over målstregen. Claus der endnu engang var taget med, kørte os hjem og da jeg spændte min sikkerhedssele sov Vanja og Nicolai allerede - jeg personligt husker slet ikke at bilen startede. Endnu engang tak til Claus for køreturen og hep´ning :o)

Og en tak til Nic, som trodsede hold i ryg og Vanja der i bedste adventurestil sagde selvfølgelig da vi spurgte om han ville med .. efterfølgende er han frisk på mere ... fedt fedt fedt - Det er da utroligt hvad man kan få folk til at sige ja til - selv lige efter de haltende igennem et brombærkrat har stødt knæet mod en kano og frosset R*ven i laser et par timer i det fortrinlige danske efterårsvejr aaaaaahhh!!! ... adventurerace.

Iøvrigt hvor er det bare fedt at stille med tre hold i Videbæk - Man må sige at vi als-drenge begynder at fylde i landskabet - kom nu alspiger - I er mere end velkomne!

Venlig hilsen Mads (Team Als)

 

Tak til deltagerne Nicolai Andreasen og Vanja
og beretningens forfatter Mads Lund


Denne beretning er uploaded af: Søren Spang, 21-09-2011