Boost Adventure - when enough isn't

Register Sign In Sitemap Søg Forside

Gratis Adventure Race Camp 10-12 okt 2014

  • RSS
Posted by Sanne Elidsbo Hansen 26-08-2014

GRATIS Camp. Alle er velkommen! Adventure Explorers arrangørerne bag Kong Vinter tilbyder gratis warm-up Camp I Söderåsen. Kom og puds Adventure Race færdighederne af inden Kong Vinter og andre konkurrencer. Söderåsen byder på perfekt Adventure Race terræn og er derfor ideelt for forbedelserne til Kong Vinter. Campen giver mulighed for at møde ligesindede (konkurrenter) og komme helt tæt på arrangørerne ☺ samt tilbringe en weekend med Adventure Race snak, hygge, træning og mini race.


ADVENTURE RACE CAMP 2014

GRATIS Camp. Alle er velkommen!

Adventure Explorers arrangørerne bag Kong Vinter tilbyder gratis warm-up Camp I Söderåsen. Kom og puds Adventure Race færdighederne af inden Kong Vinter og andre konkurrencer.
Söderåsen byder på perfekt Adventure Race terræn og er derfor ideelt for forbedelserne til Kong Vinter. Campen giver mulighed for at møde ligesindede (konkurrenter) og komme helt tæt på arrangørerne ☺ samt tilbringe en weekend med Adventure Race snak, hygge, træning og mini race.

Program
Fredag 10/10
- Afgang kl.17:00
- Ankomst – slå camp op og spise aftensmad (Mulighed for at overnatte i hytte, hvis man ikke selv har telt)
- Nat-trekking kl.22 →? (Mulighed for at hoppe af undervejs)

Lørdag 11/10
- Morgenmad
Træningsmuligheder
- MTB-O
- Bjerginterval/Blokmark
- O-løb
Aften
- Bål/hygge/grill og historier fra diverse Adventure Races

Søndag 12/10
- Mini Adventure Race
- Afgang kl.12 hjemover

Adventure Explorers afholder arrangementet og stiller sig selv tilrådighed en hel weekend. Vi står for de forskellige træningstilbud og et fedt mini adventure race som afslutning samt kort hertil. Som deltager skal du blot selv sørge for transport og mad. Turen i bil tager ca.1,5 time fra KBH og jo flere vi er jo billigere transport. Så lad os få fyldt en masse biler med Adventure Racere ☺

Vi glæder os!
Klatre-aben Mikkel, Adventuretossen Sanne og Traktoren Rasmus

Afsender: Sanne Elidsbo Hansen

Læs mere: .


Boost Adventure bringer dagligt informationer ud til ekstreme danske sportsfolk og andre interesserede. Vi gør hvad vi kan for at sikre korrekte informationer, men tjek altid oplysningerne hos kilden, hvis du kaster dig ud i de spændende eventyr.