Boost Adventure - when enough isn't

Register Sign In Sitemap Søg Forside

BOOST ADVENTURE TEAM

Boost Adventure Team (tidligere JointAdVenture) blev etableret i 2004 af Lars Rathje i forbindelse med deltagelse i løbet "DTU lang", hvor holdet opnåede en fjerdeplads.

Da dette site om Adventure Race blev lanceret i 2009, skiftede holdet navn til Boost Adventure Team. Navneskiftet er en del af flere ændringer, der tilsammen skal sikre, at holdet er gearet bedst muligt til at fastholde og tiltrække de bedste kræfter, så der kan stilles op i flere ind- og udenlandske Adventure Races og andre ekstreme løb i de kommende år.

Knivskarpe profiler og fokus på samarbejde

Boost Adventure Team består af nogle knivskarpe profiler, der alle klarer sig godt i sport allround, og som hver især desuden har stor styrke i forskellige enkeltdiscipliner.
 


Holdtræningen har fokus på optimering af samarbejdet samt opbygning af et stærkt all-round hold med deltagere, der prioriterer holdet og samarbejdet som det altafgørende. Der skal skabes gode resultater, men det skal samtidig være sjovt. Vi deler løbende de bedste tips og erfaringer med hinanden, og målet er altid, at dét at dele og støtte hinanden går forud for den enkeltes individuelle stolthed.

At støtte hinanden går altid forud for den enkelte præstationer.

Eksempelvis bliver en krise hos én af os i et løb straks kommunikeret til hele holdet, så alle kan arbejde målrettet med, at krisen overvindes. En personlig krise bliver nemlig hurtigt til hele holdets krise. Eller sagt med andre ord: går en mand ned, går hele holdet ned.

Mod på at blive en del af teamet?

Vi søger altid nye, stærke kræfter til holdet, der kan supplere de nuværende, erfarne Boost profiler. Vi holder til i Storkøbenhavn og Nordsjælland, så du skal helst bo i dette område.

Samtidig er det et krav, at du er holdspiller, udholdende og i god grundform og en fordel, hvis du allerede har gjort dig erfaringer med Adventure Race sporten og har mod på at stille op i danske løb i eliteklassen.

Kontakt Lars Rathje direkte og få en snak om, hvad du kan give holdet, og hvad holdet kan give dig.

Kontakt os, hvis du har en god idé til et samarbejde.


Mod på andre samarbejder?

Boost Adventure Team er i øvrigt altid åbne for samarbejde med andre. Vi har gennem tiden haft flere gæster på holdet, hvilket har været både sjovt og lærerigt, og vi vil også meget gerne besøge andre hold, der mangler en makker. Bare giv lyd, så tager vi den derfra.
 

Mød andre Adventure
 Racere på
Facebook