Boost Adventure - when enough isn't

Register Sign In Sitemap Søg Forside

Multiatleten Racing Team


Type: Hold
Tilholdssted: Odense, FynMultiatleten Racing Team - Konstant og fremad

Holdet blev oprettet i november 2011 af Karsten Ettrup og Kristian Torp, målet var at køre adventurerace på et ambitiøst og målrettet plan med udfordringer og naturoplevelser i centrum. Vi er idrætsstuderende på SDU og vi bruger vores kompetencer herfra, både naturvidenskabelige såvel som psykologiske, til at forbedre vores præstation. Udover interessen for udholdenhedssport er vi også inkarnerede friluftsmennesker, derfor er naturoplevelsen under adventurerace vægtet højt.

I adventurerace miljøet arbejdes der groft sagt med to forskellige tilgange til at forbedre holdets præstation. Den ene tilgang er meget fysisk, der trænes 10 timer om ugen for at forbedre tiden med 5 minutter. Den anden tilgang er mere taktisk og handler om effektivisering der tænkes i 10 timer over hvordan det kan gøres 5 minutter smartere. Vi ligger mest i retning af tænkerne i forhold til denne opdeling.

Vi er procesorienterede og tror på at effektive løsninger er vejen til en god præstation. Derfor laver vi procesmål for hvert enkelt race, således at vi kan fortsætte med at forbedre holdets kompetencer indenfor delelementer som for eksempel teamsynergi, taktik, navigation, energi- og pacestrategi.

Profiler

Kristian Torp

Født: 12. februar 1986

Bopæl: Odense

Første adventurerace: A-Race 2010

Jeg læser idræt og sundhed på SDU, og interesserer mig især for friluftsliv. Jeg har rejst flere steder i Europa, og også haft et højskoleophold på en idrætshøjskole efter min studentereksamen. Det var på højskolen min interesse for adventurerace opstod, som en perfekt blanding mellem trangen til fysisk og mental udfordring, samtidig med muligheden for at være i naturen og komme nogle steder, hvor meget få andre kommer.

Jeg elsker især at nørde grej, og gør det ofte gennem mit arbejde i Spejdersport. Når vi ikke kører adventurerace, er jeg den som har overblik over racekalenderen og sørger for, at vi er opdateret på de næste løbs regler og udstyrskrav. Jeg prøver også hele tiden at holde mig opdateret på det nyeste udstyr og prøver hele tiden at tænke innovativt, for at lade vores udstyr give os en fordel.

Under adventurerace er jeg som oftest ansvarlig for orienteringen, og efter en del år med at træne orientering, føler jeg nogle gange at det handler om en sjette sans.

Bedste race resultater: Extrem Maraton 2011- 2. plads Mix

Oure XPD 2012 - 2. plads

WCX 2012 - 72 t

Danish Adventure Race Cup 2012 - 1. plads Herre

Karsten Ettrup

Født: 6. december 1984

Bopæl: Odense

Første adventurerace: DTU sprint 2008

Jeg er meget udadvendt og finder det ofte naturligt at tage styringen i min hverdag. Jeg finder energi ved at være sammen med andre mennesker, hvilket jeg blandt andet opnår gennem mine fritidsjob hvor jeg arbejder med teambuilding/events og sælger friluftsudstyr.

Jeg har en fortid i forsvaret med udsendelser til Irak og Afghanistan. I dag studerer jeg idræt og sundhed på SDU, hvor det især er det naturvidenskabelige som har min interesse. Det er som regel med et fysisk eller matematisk udgangspunkt, at mine ideer til optimeringer på holdet opstår. Jeg er af den klare overbevisning at der altid findes en naturvidenskabelig forklaring. I øjeblikket er energiomsætning min helt store interesse.

Under adventurerace er jeg oftest holdkaptajnen, som holder det strategiske overblik og sikre at vi hele tiden har vores aftaler og målsætning for øje.

Bedste race resultater: DM Sorø 2012 - 1. plads Herre

WCX 2012 - 72 t

Danish Adventure Race Cup 2012 - 1. plads Herre

Theis Kaas Pedersen

Født: 18. Februar 1989

Bopæl: Odense

Første adventurerace: Oure Højskole, August 2008

Jeg er kandidatstuderende på Idræt og Sundhed i Odense, kystlivredder hos Trygfonden Kystlivredning, samt forskellige jobs på Idrætsskolerne i Oure.

Jeg har en længere baggrund i svømmeverdenen, men efter gymnasiet og et år på Oure højskoles adventurelinje, er det primært adventurerace der står for døren. Jeg kan lide alle transportmulighederne/disciplinerne i adventurerace, er god til at holde hovedet koldt og humøret højt.

Grunden til at jeg dyrker adventurerace er, at det oftest er forbundet med store oplevelser. Det være sig forskellige oplevelser, hvor jeg tiltrækkes af den helhedsoplevelse der ligger i naturen, kammeratskabet, den fysiske og psykiske udfordring, samt følelsen af at have været derude, hvor man rigtig lærer sig selv, og hinanden, at kende.

2012

Hovedmålet for 2012 var at gennemføre WestCoast Explore. Derudover var målsætningen meget procesorienteret, i forhold til at benytte træksystemer mest optimalt og forbedre vores energi plan. Vi fik skabt en masse erfaring ved at køre så mange danske adventureraces og havde stor succes med vores strategi.

2013

Hovedmålet for 2013 er at gennemføre Czeck Adventurerace som er en del af den europæiske adventurerace serie. For at opnå dette, vil vi kører en række danske og lettere tilgængelige løb, hvor vi under hvert enkelt løb kan have fokus på specifikke delelementer. Samtidig skal løbene bruges til at sætte og sammenkøre det helt rigtige hold. Som sekundært mål vil vi i 2013 kører efter en placering i Danish Adventure Race Cup mix rækken indenfor top 3.Få mere information her: Multiatleten Racing Team

Læs en beretning fra Multiatleten Racing Team:
2012 Team Fodslaw på tur..
2012 Holdets første løb!

Multiatleten Racing Team deltager eller deltog i:
( tilføj )
2013 Videbæk Adventures , status: deltog
2013 Thy til lands, til vands og i luften , status: deltog
2013 Eagle Race , status: deltog
2013 The hARz , status: deltog
2013 Gepard Adventure Race , status: deltog
2013 A-Race , status: deltog
2012 West Coast eXplorer , status: deltog
2012 Thy til lands, til vands og i luften , status: deltog
2012 Als Extreme , status: deltog
2012 Nordisk eXtrem maraton , status: deltog
2012 Oure Adventure race , status: deltog
2012 Trailsport Challenge , status: deltog
2012 Salomon Marselisborg Trail , status: deltog
2012 DM Adventurerace , status: deltog
2012 Møns Klint Adventure Race , status: deltog
2012 Thy Trail Marathon , status: deltog
2012 Merrell Kong Vinter , status: deltog


Mød andre Adventure
Racere på
Facebook